top of page
Schilderijen
Andere Projecten

Knuffel Palingen

Hand gemaakt en 100 % hergebruikte materialen.

Freerk kwam als palingvisser op dit idee. Als leuk kadootje voor een baby'tje van vrienden. Daarom ben ik gaan experimenteren en vond ze zo grappig dat ik er meteen meer aan het maken ben. 

We zullen vaker onze onze krachten bundelen daarom heb ik onze logo's gecombineerd, mijn konijntje en Freerk zijn paling.  Een leuke combinatie want een konijn duikt als het niet anders kan het water in om te zoeken naar nieuw land, als er te veel konijnen zijn en te weinig eten, en een paling duikt over land om zijn reizen in nieuw water te maken. 

logo Esther Freerk 3.jpg
paling kn 2.jpg
Lampen Kappen van Stootwil

Ik zoek Info

In mijn boek stuur ik onderzoekertjes de wereldbol over op zoek naar kennis die ons gaat helpen de wereld weer beter te maken.

De onderzoekertjes gaan onder andere op een mooie lenteavond onder een hemel van prachtige sterren in gesprek met een worm. Die verteld het onderzoekertje dat hij met zijn vriendjes er voor zorgen dat er vitamines in ons eten komen en hoe hij dat doet. 

* bijzondere verhalen over communicatie in de natuur.
* gekke weetje over planten, bomen en beestjes.
* manieren van omgaan met de wereld die iedereen zou 
   moeten weten.
* nog te veel verborgen kennis 
* inspirerende verhalen
* wat gebeurd er al allemaal op dit gebied

                   Hoe kunnen wij als aardbol bewoners de natuur beter gaan begrijpen. Zodat wij als mensen meer samen willen leven met de natuur omdat we het leuk vinden en omdat we dan begrijpen wat de natuur voor ons doet. 

Ik ben bezig met het maken van een Prentenboek. 

Doel

Een Boek vol Basiskennis Om in een Paradijs te Kunnen Leven

bottom of page